Warme zorgverstrekking

Vanuit ervaring en expertise

CONTACTEER COEUR CARE

Anne Van Moer

Anne heeft al meer dan 25 jaar ervaring als verpleegkundige en dit in verschillende disciplines. Zij is haar carrière begonnen als psychiatrische verpleegkundige op een Psychiatrische afdeling.

Zij heeft dan nog ervaring opgedaan op een afdeling neuro revalidatie en gastro-enterologie. Ook stoma en palliatieve zorgen zijn enkele van haar specialisaties.

In 2016 is zij begonnen als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg onder de naam ‘Thuisverpleging Anne‘. Sinds kort (2019) is de naam gewijzigd naar ‘Coeur Care‘ daar ze dit nu samen met haar dochter Britt doet.

Op de dag van vandaag is ons team uitgegroeid met nog enkele ervaren collega’s. Zij staan ook met hart en ziel klaar om de patiënt de beste zorgen te verlenen.

Britt Verreth

Sinds 2019 maak ik mee deel uit van het verpleegteam bij Coeur Care. Eerst als zorgkundige en na het beëindigen van mijn studies in 2021 als volwaardig verpleegkundige (studies Karel de Grote Hogeschool).

Naast mijn activiteiten als thuisverpleegkundige ben ik ook werkzaam in het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel waar ik o.a. mee de acute (crisis)opvang verzorg aan volwassenen met psychiatrische problemen.

Recentelijk behaalde ik nog het getuigschrift “referentieverpleegkundige wondzorg”, hierdoor kan u beroep doen op mij voor gespecialiseerd advies rond wondzorg problematiek.

Thuisverpleging met een hart

In de regio Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Onze-Lieve-Vrouw Waver, Mechelen (Nekkerspoel) en ook daarbuiten.

0498 20 17 68 – info@coeur-care.be

Contacteer Coeur Care