Palliatieve zorgverstrekking

Met een warm hart

CONTACTEER COEUR CARE

Palliatieve zorgen – Comfort verstrekken

Palliatieve zorgen zijn vooral zorgen wanneer genezing niet meer mogelijk is of het levenseinde nabij is. We zorgen voor levenskwaliteit door een zo goed mogelijke comforttherapie te bieden.

Met een warm hart voor alle betrokkenen

Wij bieden een luisterend oor waar nodig. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor de patiënt maar ook voor de partner, kinderen, kleinkinderen en alle mensen die de patiënt omringen.

Intiem in team

Wij verzorgen tijdens deze moeilijke periode ook een zeer nauwe samenwerking met de huisarts en het palliatief team. Zo kunnen we thuis de beste zorgen bieden op maat van onze patiënt. Ook in de terminale fase van de ziekte.

Stervensbegeleiding

Wij zorgen voor zorg met respect naar de patiënt en zijn naasten in een rustige en serene sfeer. Hierbij houden we rekening met de wensen van de patiënt of diens vertegenwoordigers. Belangrijk voor ons is dat u in uw vertrouwde omgeving kan blijven tot het laatste moment, zonder pijn of ongemak.

Pijnbestrijding

Hieronder verstaan we het verminderen of laten verdwijnen van de pijn. Dit steeds in samenspraak met uw arts.

Als doel stellen we hier de pijn te controleren zodat de patiënt het nodige comfort heeft.

Medicatie toedienen

In de laatste fase is het soms moeilijk om de gewone medicatie nog verder te nemen. Samen gaan we naar oplossingen zoeken om deze toch zo lang mogelijk te kunnen nemen. Wanneer dit niet gaat gaan we in overleg met de arts zoeken of je medicatie in een andere vorm kan gegeven worden.

Thuisverpleging met een hart

In de regio Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Onze-Lieve-Vrouw Waver, Mechelen (Nekkerspoel) en ook daarbuiten.

0498 20 17 68 – info@coeur-care.be

Contacteer Coeur Care