Hygiënische zorg
Een dagelijkse steun

CONTACTEER COEUR CARE

Dagelijkse hygiënische verzorging

Onder dagelijkse verzorging verstaan wij wassen, kleden, haarwassing, tanden poetsen, … Tijdens deze zorgen observeren we ook de status van huid en nagels. Bij problemen geven we advies zonder andere gewoonten op te leggen. Bij de hygiënische zorg is stimulatie tot zelfzorg een belangrijk streefdoel.

Lukt het even niet?

Wanneer de hygiënische zorg niet meer zelf gegarandeerd kan worden, dan gaan we samen kijken wat de patiënt nog kan en wat wij kunnen bijdragen. We zorgen er samen voor dat de patiënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Na een ingreep of ongeval zorgen we ervoor dat herstel in de eigen omgeving mogelijk is.

Douche – Bad

Op afgesproken dagen komen wij bij u langs om te helpen bij douchen of baden. We helpen je discreet bij (intiem) toilet en aan- of uitkleden. Dit alles met een nodige babbel en aangepast aan de noden van de patiënt.

Ook als u het even zelf niet meer kan ten gevolge van een ingreep, artrose of spierziekte kan u beroep op ons doen.

Incontinentie

Voor vele mensen een moeilijk iets om hulp te vragen bij deze zorgen maar voor ons hoort dit er gewoon bij. Wanneer u informatie nodig hebt over incontinentiemateriaal helpen we u ook graag verder.

Deze zorg gaat meestal gepaard met een andere zorg zoals douchen.

Thuisverpleging met een hart

In de regio Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Onze-Lieve-Vrouw Waver, Mechelen (Nekkerspoel) en ook daarbuiten.

0498 20 17 68 – info@coeur-care.be

Contacteer Coeur Care